(068) 727-0-777  (063) 727-0-777  info@projekt.kiev.ua
укр/рос

О нас

Контакти

Товари

Блог

Рецепты

Холодильне обладнання

Холодильні шафи Холодильні камери Моноблоки Спліт-системи Морозильні ларі
шкаф холодильный CM107-S камера холодильная моноблок сплітсистема
ларь морозильный
Холодильні столи Столи для приготування піцци Холодильні агрегати для винного льоха Вітрини кондитерські Льдогенератори
стол холодильный холодильный стол для пиццы оборудование для винного погреба кондитерская витрина ледогенератор
Шафи кондитерські Шафи для вина Шафи барні Шокова заморозка Вітрини
холодильні
кондитерский шкаф винный шкаф барный холодильник аппарат шоковой заморозки
вітрина універсальна

При відкритті будь-якого підприємства, яке торгує продуктами харчування чи годує людей, будь це кафе, ресторан, кіоск, пекарня, магазин і таке інше, предметом першочергової закупівлі повинно бути харчове обладнання, а не будматеріали, дизайнерське оздоблення, меблі, як це зазвичай буває. Тому що від якісного збереження і приготування продуктів залежить успіх підприємства. Зіпсовані страви не врятує ніякий дизайн.

Тому вибір якісного холодильного обладнання, яке налаштовується під правильний температурний режим і підтримує його максимально ефективно - завдання високого ступеня важливості, яку варто довіряти тільки фахівцям.
Наприклад, якщо при виборі холодильного шафи грає роль, які продукти будуть в ньому зберігатися, їх кількість, де він буде встановлений - в гарячому цеху неподалік від плити, печі або ж його бачитимуть відвідувачі, то у випадку з камерами найважливішим є правильно розрахувати потужність встановлюваного в камері агрегату. Неправильно розрахований агрегат або працюватиме без відключення і швидко виробить свій ресурс, або, що ще гірше, не дасть необхідну за технологією температуру. Ще важливо врахувати конструкційні особливості камери - де будуть розташовані двері, де і як буде монтуватися холодильна установка. Залежно від розташування в приміщенні це може бути моноблок або спліт-система. Спліт-система встановлюється в будь-якому приміщенні, але коштує дорожче, ніж моноблок, для установки якого потрібні певні конструкційні особливості.

Всі охолоджуюче обладнання ділиться, в основному, на три групи згідно температурних режимів: холодильне, морозильне та для шокової заморозки. А далі вже йде градація чітко по зберігаємій продукції: якщо передбачається продаж напоїв, потрібно устаткування з температурним режимом +1 - + 9оС і скляними дверима. Для кондитерської шафи переважний огляд з чотирьох сторін і температура + 5оС. Якщо необхідна велика площа викладення кондитерських виробів, використовують кондитерські вітрини. Рибу та ікру зберігають при температурі в діапазоні -5 - +5 оС. Температурний режим -18-23оС використовують для довгострокового зберігання продуктів в підсобних приміщеннях. Для зберігання та продажу вин підтримується температура від +7 до + 20С. Барні холодильники з маленьким об'ємом і скляними дверима використовують для установки під барну стійку для заощадження інгридієнтів для коктейлів. Також в барах використовуються льодогенератори для виробництва льоду.

На відміну від холодильників для дому, в професійному обладнанні для підприємств харчування та торгівлі не суміщають холодильне і морозильне відділення в одній шафі. Однак існують 2-секційні холодильники, що припускають підтримання в кожній секції свого температурного режиму. Це зручно, коли у підприємства невелика площа.

Залежно від обсягу сберегаемой продукції використовуються камери, шафи, столи, скрині. Столи з охолоджуваними об'ємами застосовуються, коли необхідно поєднання об'єму для зберігання продуктів і робочої поверхні з нержавійки для приготування страв. Це значно заощаджує площу професійної кухні. У разі, коли необхідно довгострокове зберігання невеликого обсягу (200 - 500 літрів), використовують морозильні ларі з глухою кришкою. Морозильні ларі зі скляною кришкою використовують, коли потрібно не тільки зберігання, але і демонстрація продуктів в торговому залі магазину чи супермаркету. Для приготування піцци використовуються піццерійні столи з вітриною для зберігання інгридієнтів і часто з мармуровою стільницею для розкочування тіста.

Якщо необхідно тривало зберігати напівфабрикати та швидкопсувні продукти в кондитерському та харчовому виробництві, зберігати на підприємстві громадського харчування заготовки блюд, призначені для швидкого розморожування і доготовки перед вживанням, то доцільно застосовувати шокову заморозку, яка дозволяє знищити в заморожує продукті практично всі бактерії і мікроорганізми.

Якщо необхідно зберігати вино у винному люосі, використовуються спеціальні винні моноблоки і спліт-системи, що підтримують необхідний для зберігання вина мікроклімат.

А якщо, навпаки, необхідно зберегти тепло в виробничому приміщенні, використовуються теплові завіси. Повітряна завіса створює бар'єр повітряного потоку, який ефективно розділяє внутрішнє середовище приміщення від зовнішнього. Зовнішнє середовище - це і пориви теплого / холодного повітря, і різні запахи, комахи, пил ит.д. Повітряні завіси є ідеальним рішенням для підтримки / збереження комфортних умов внутрішнього клімату в громадських будівлях, в торгових і промислових приміщеннях, які тримають свої двері відкритими.

Наші фахівці допоможуть підібрати обладнання, оптимально відповідне запитуваним параметрам.

Яндекс.Метрика